Житомирський лялькар Сергій Соловйов представить нову ляльку, яка виконує східні танці

  Житомирський лялькар Сергій Соловйов створив нову рухому ляльку Шахерезаду, яка виконує східні танці. Презентувати маріонетку Сергій Соловйов буде на вулиці Михайлівській.

   Сергій Соловйов розповів Суспільному, що ідея створити "Шахерезаду" прийшла до нього під час перегляду в інтернеті відеозаписів з виконанням східних танців. Над створенням цієї маріонетки лялькар працював упродовж двох місяців, а в подальшому планує зробити для неї пару:

  "Побачив в інтернеті красуню, яка виконує східні танці, і задумався над тим, щоб створити ляльку. Взявся робити. Спочатку з'явилася сама лялька, а потім почав вигадувати для неї керування. Вона рухає тазом, грудьми, кліпає очима, піднімає брови".

Житомирський лялькар Сергій Соловйов представить нову ляльку, яка виконує східні танці  "Шахерезаду" глядачі зможуть побачити за два тижні після завершення репетицій. Представляти ляльку майстер буде на вулиці Михайлівській разом зі своєю дружиною. Дружина буде керувати Шахерезадою, а сам Сергій Соловйов у цей час працюватиме з іншими ляльками.

  Всього театр-студія "Комплімент" налічує двадцять маріонеток, виготовлених Сергієм Соловйовим.

 

  Автор: Леонід Харшан,

  Камера: Ігор Грач

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework