У селищі під Житомиром пенсіонер влаштував на своєму подвір'ї "картинну галерею". ФОТО

   Про незвичайне подвір’я розповіла на своїй сторінці у Фейсбук житомирянка Nadya Nadezhda.

   "Друзі, хочу поділитися з вами несподіваним відкриттям, яке я зробила йдучи вулицею села Станишівка. Звичайнісінька собі вулиця раптом виявилась ВУЛИЦЕЮ З ДУШЕЮ ... Уявіть собі: невеличкий будинок, уквітчане подвір'я якого прикрашають чудові КАРТИНИ! Зупинившись, бачу на зображеннях оленя, лелеку, ниточку-стежинку, яка веде за собою в ліс, в дитинство, в казку...", - зазначає Nadya Nadezhda

  - Стіни будинку, навіть дах, теж прикрашені мальованими історіями. Поки розглядаю отаке диво, до мене виходить дідусь. Щиро розповідає, що пише картини майже з самого дитинства, деякі перемальовує, деякі пише споглядаючи краєвиди передмістя. Розповідаючи, запрошує до свого подвір'я. Я - У ЗАХВАТІ! Стіни, вікна, огорожа, майже кожен куточок двору прикрашені картинами! Знайомлюсь із дружиною художника - мила жінка з гордістю та теплом в очах розповідає про свого чоловіка. Дідусеві виявилось 83 роки! Запрошують у хату, а там, як у музеї - кожну кімнату прикрашають пейзажі та портрети. Дивуюсь красі оцих милих скромних людей, картинам старенького митця, їхньому коханню та відданості. Своєю творчістю та добротою ці прості люди дарують радість життя усім, хто щодня проходить повз їхню домівку.

  Після всього побаченого і почутого прощались, як рідні.   Ось такими чудовими людьми повниться наш житомирський край, людьми, які несуть красу та любов через усе своє життя"., - йдеться у дописі. 

подвіря1

подвіря1

подвіря1

подвіря1

подвіря1

подвіря1

подвіря1

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 14/09/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework