Житомирянам пропонують поринути в атмосферу невідомої Індії

У галереї «Мистецьке полісся» для житомирян з 29 травня по 19 червня підготували низку культурно-мистецьких заходів, спрямованих на пізнання індійської культури.

У приміщенні центру розміщено виставку відомого художника Юрія Камишного під назвою «Стежками Індії». Митець є заслуженим художником України та лауреатом премії Лесі Українки. У виставковій залі представлено 18 авторських робіт, кожна з яких має свою неймовірну історію.

В рамках мистецького проекту 31 травня з 11.00 по 14.00 гостям галереї пропонують завітати на зустріч з ведичним астрологом Бхадра Вардхана. Для усіх бажаючих спеціаліст проведе лекцію та індивідуальні консультації, спрямовані на вирішення різноманітних життєвих проблем з астрологічної точки зору, допоможе скласти індивідуальний гороскоп.

Також щодня в галереї проходять різноманітні майстер-класи, лекції про індійську культуру, музичні вечори та розписи тіла менді.

Всі бажаючі відчути атмосферу Індію можуть завітати до галереї «Мистецьке Полісся», за адресою вул. Мала Бердичівська, 9, ІІ поверх.

 

Більше фото дивіться в галереї


Лілія Мельник
Фото – Вікторія Васильченко

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework