×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Боєць АТО «Артист» проведе фестиваль військово-патріотичної пісні

У серпні 2015 в місті Коростені Житомирської області відбудеться перший фестиваль авторської військово-патріотичної пісні «Загартовані вогнем».

n 0406154632Ініціатором проведення фестивалю став заступник командиру взводу батальйону «Донбас» Ігор Чайковський з позивним «Артист», про це повідомляє прес-служба фестивалю.

«Я особисто знаю серед бійців і добровольців дуже багато талановитих людей, які пишуть прекрасні вірші і музику, а їх роботи стають свого роду гімнами батальйонів і рот. Такі пісні потрібні нам усім, так як саме ми створюємо нову історію нашої країни », - коментує Чайковський.

«Артист» ще рік тому був директором донецького лялькового театру «Овація». Липневі події 2014 змусили повністю поміняти своє життя і світогляд. Він пройшов Іловайський котел, був звільнений з полону, і мало не втратив свого сина. Свої емоції Ігор зміг передати в пісні «Незнаний район», після чого вирішив, що таких текстів має бути набагато більше.

Головне - вони є! Пісні, написані бійцями про військову дружбу і відвазі, любові до Батьківщини звучать в окопах, але ще не зазвучали на всю Україну. Так народилася ідея створити фестиваль військово-патріотичної пісні «Загартовані вогнем». За словами організатора, який займається пошуком і збором авторського матеріалу, а також майбутніх учасників фестивалю, в армійські пісні завжди вкладена не тільки душа, емоції і переживання, а й історії тих хлопців, які пройшли весь жах війни, дивилися смерті в очі і поверталися.

«Ми запрошуємо до співпраці всіх музикантів, композиторів, авторів, виконавців. Усіх, кому дорога пам'ять про загиблих, про наші з ними спільних цінностях, значимість яких весь наш народ знаходить тільки зараз », - підсумував Артист.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework