Письменник з Житомирщини прихистив пса, написав про нього книгу і став дипломантом конкурсу

Письменник з Житомирщини прихистив пса, написав про нього книгу і став дипломантом конкурсу

  Коростенський письменник Віктор Васильчук прихистив у себе собаку, після чого написав про нього книжку для дітей і став дипломантом всеукраїнського літературного конкурсу імені Юрія Яновського.

 

  Дитячу книгу "Мій друг Пончик" Віктор Васильчук написав після того, як прихистив у себе безпородного собаку, - розповідає suspilne.media.

  Письменник каже, що вони одразу стали друзями:

  "Є такі рядки Єсєніна "бережіть братів наших менших". І саме цією ідеєю просякнута вся моя книга. Там йдеться про стосунки між людиною та собакою, і на кожній сторінці говориться про те, що потрібно берегти братів наших менших, адже вони найбільше потерпають від людей".

 
 

  За словами Віктора Васильчука, у літературному конкурсі імені Юрія Яновського взяли участь близько сорока письменників. Серед них і кілька авторів з Житомирщини:

  "З Житомирщини був Хмелівський Валерій з Бердичева, ще була Євгенія Ющенко з Черняхівського району. Десь людей до 40 там було саме авторів", – розповів Скайпом кореспондентам Суспільного Віктор Васильчук. Письменник каже, що планує написати продовження історії про дружбу людини та собаки.

 

Автори: Леонід Харшан, Сергій Косюченко

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework