У Житомирі відбувся гала-концерт кращих творчих колективів дошкільнят. ФОТО

У Житомирі з 2012 року проводиться міський конкурс на кращу музично-хореографічну композицію серед дошкільних навчальних закладів міста під назвою «Мати. Родина. Україна».

8 червня 2015 року в рамках відзначення Дня захисту дітей в Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера відбувся гала-концерт кращих творчих колективів дошкільних навчальних закладів міста, повідомляє прес-служба міської ради.
Діти продемонстрували свої таланти у декламуванні віршів про родину, матір, Україну та мир, виконанні танців та патріотичних пісень. Під час концертної програми було представлено кращі творчі доробки 19 дошкільних навчальних закладів міста.
Під час святкового заходу з вітальним словом до присутніх звернулася в.о. міського голови Любов Цимбалюк: «Дорогі діти, шановні батьки та вихователі, задоволення, яке подарували нам маленькі артисти сьогодні, ще раз підтверджує, що для нас усіх Гала-концерт – це справді свято. Я бажаю всім, щоб наші діти були здоровими та щасливими. Затишку, злагоди та миру нашим родинам, нашому місту та нашій Україні!»
В.о. міського голови подякувала батькам і вихователям за виховання такого покоління маленьких, але вже справжніх українців.
Колективи дошкільних навчальних закладів міста отримали цінні призи та подарунки від депутатів міської ради та громадських діячів, які також висловили вдячність педагогам за те, що докладають всіх зусиль, щоб виявити і розвинути обдарованість у кожній дитині.

«Гран-прі» – дошкільний навчальний заклад №71;
І місце - дитячий садок №57;
ІІ місце – дошкільний навчальний заклад №46;
ІІІ місце – дошкільний навчальний заклад №68.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework