У Житомирі дату завершення реконструкції Нового бульвару перенесли на 2 місяці

У Житомирі дату завершення реконструкції Нового бульвару перенесли на 2 місяці

  21 квітня у Житомирі планували завершити реконструкцію Нового бульвару, проте через морози й сніг в лютому та березні працівники не могли проводити роботи з викладання плитки. Дату завершення реконструкції перенесли на кінець червня.

  Про це Суспільному розповів керівник міського управління капітального будівництва В'ячеслав Глазунов. За його словами, наразі тривають роботи з озеленення території. Працівники продовжують викладання плитки.

  "Лютий та березень були з морозами і снігом, це не дозволяло проводити технологічний процес з облаштування плитки, тому терміни були перенесені. Здачу цього об'єкту перенесли на кінець червня 2021 року", – каже Глазунов.

  На території Нового бульвару загалом планують висадити 900 дерев та кущів. Заплановано, що роботи з озеленення триватимуть близько 3 тижнів, залежно від погодних умов.

"Дерева вже висаджують. Ви можете побачити, що вони довжиною по 4 і 6 метрів, це дерева вже доволі великого розміру, – говорить В'ячеслав Глазунов. – Тут будуть туї, катальпи, тюльпанові дерева, вже висаджено берези, клени".

   Виконроб Олег Білоусов каже, що всі роботи з реконструкції поділені на дві черги.

"На тій ділянці, де проходить зараз виконання робіт, ми продовжуємо укладати тротуарну плитку без усіляких зупинок. Нам потрібно ще зробити фонтан, тобто розробити для нього котлован, прийняти бетонні роботи і облаштувати інженерію", – розповів Білоусов.

   Укладання плитки наразі завершено на 60%. На викладеній завершеній ділянці реконструкції вже встановили лотки для відведення дощової води, встановили тактильну плитку та пандус.

  "Чекаємо лише на ліхтарі для внутрішнього освітлення, в нас вже все для них готово, кабелі прокладені, залишилося змонтувати. Ще лавки мають приїхати, вони вже замовлені", – сказав виконроб.

Автор: Сергій Косюченко

Оператор: Віктор Підвисоцький

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework