#Плічопліч: Вулиці села Трифонівка повертаються до життя

#Плічопліч: Вулиці села Трифонівка повертаються до життя

  У рамках державного проєкту “Пліч-о-пліч” продовжуються відновлювальні роботи в селі Трифонівка, розташованому на Херсонщині. Метою цього проєкту є відновлення будівель, які були пошкоджені російськими окупантами. Сьогодні ми можемо з радістю говорити, що завдяки зусиллям ремонтних бригад із Житомирщини, жителі Трифонівки мають можливість повертатися до своїх домівок.

  Будинки,  які розташовані на вулиці Вільна, вже повністю відновлені та готові прийняти своїх власників знову. У оселях замінено покрівлю, фасади та електропроводку. Також встановлені сучасні металопластикові вікна й двері.

  Процес відбудови вимагав чимало зусиль житомирських ремонтників, місцевої влади й жителів, проте зроблена робота свідчить про єдність українців.

  “Реабілітація села Трифонівка є прикладом того, як єдність може повернути життя. Ми разом зробили багато, щоб допомогти тим, хто потерпів від окупації. Ці відновлені будинки – не лише матеріальна допомога, це також символ повернення до нормального життя та надія на краще майбутнє”, – зауважив бригадир ремонтної бригади.

#WeBuildUkraine

#разомвідбудуємо

#плічопліч

#WeBuildUkraine

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework