×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Студентка розмалювала карту України в ЖДУ яскравими квітами. ФОТО

Художниця Олександра Борисова доповнила яскраву карту України патріотичним петриківським розписом.

n 2406154919Днями у рамках мистецького проекту «СПФ — це Україна» юна художниця декоративно-орнаментального фольклорного стилю, студентка Олександра Борисова доповнила яскраву карту України, розміщену на нашому «7 небі» патріотичним петриківським розписом із глибоким символічним смислом.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Так, яскраві квіти та завитки, які віднині радують серце усім, хто завітає на соціально-психологічний факультет, перегукуються з українською національною символікою, а також є символом пам’яті. Нині це пам'ять про всіх героїв, котрих забрали назавжди жорстокі дні сьогодення. Декан факультету професор Лариса Журавльова вкотре відзначила наших викладачів та студентів, які зараз відстоюють інтереси нашої батьківщини в зоні АТО, а студенти втішили та порадували гарними мистецькими подарунками.

Крім того, усі бажаючі мали змогу залишити символічний відеолист, звернений до бійців АТО у формі вірша або пісні, котрий обов’язково знайде своїх адресатів.

Таким чином соціально-психологічний факультет вкотре довів, що  студенти та викладачі ЖДУ ім. І. Франка дбають про свою Батьківщину.

n 2406154919 1

n 2406154919 1

n 2406154919 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework