×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирський виш спільно з Вищою школа управління охороною праці в м. Катовіце розвиватимуть освіту і науку

Ректор ЖДУ ім. І. Франка Петро Саух провів переговори з представниками Вищої школи управління

n 2506154945охороною праці в м. Катовіце щодо можливостей подальшої співпраці навчальних закладів.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ ім. Івана Франка.

Канцлер Вищої школи Малгожата Сікорська та фахівець зі справ міжнародної діяльності Клавдія Тирала ознайомилисязі спектром можливостей зарубіжної співпраці ЖДУ ім. І. Франка: проведення наукових зустрічей, семінарів, конференцій, оформлення наукових проектів, організація академічних обмінів, розробка процедури участі у програмі «Подвійний диплом» та ін.

Цікавою виявилася пропозиція участі у програмі «Подвійний диплом», тим більше, що серед напрямів і спеціальностей Вищої школи управління охороною праці в м. Катовіце та ЖДУ імені Івана Франка є схожі: менеджмент і адміністрація, управління навчальними закладами, англійська філологія тощо.

Найяскравішим моментом зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю та рамкової угоди між двома навчальними закладами, які обумовлюють серію освітніх та культурно-наукових заходів.

«Сподіваємося, що підписання угоди стане початком доброї і плідної співпраці наших університетів і розгорне перед нами нові обрії для розвитку освіти й науки Польщі й України», – підсумував результати зустрічі ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.

n 2506154945 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework