×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На офіцерський бал до Житомира приїде керівництво МО та Збройних Сил України

27 червня на  майдані  Соборному о 11.00 год.

n 2606154952буде проведено урочисті заходи з нагоди випуску військових фахівців.

За традицією, яка була вперше започаткована у м. Житомир Житомирським військовим інститутом ім. С. П. Корольова та на цей час вже впроваджується в інших регіонах України, а також з метою формування позитивного іміджу Збройних Сил України, військово-патріотичного виховання молоді, зміцнення престижу професії офіцера, підтримання прагнення молоді до отримання вищої освіти, 27 червня 2015 року на  майдані  Соборному о 11.00 год. буде проведено урочисті заходи з нагоди випуску військових іноземних та цивільних фахівців Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова та інших вищих навчальних закладів міста, а також  традиційний офіційний випускний бал, який пройде під гаслом «Захисникам Вітчизни – слава!», - про це повідомляє прес-служба міської ради.

Це надзвичайно видовищне дійство, у якому братимуть участь понад 200 пар, підкреслює позитивний настрій його учасників, високу духовність та патріотизм, готовність захищати свою Батьківщину, а також є символом того, що єднання молоді нашої незалежної держави – це запорука перемоги.

Серед запрошених гостей – представники іноземних держав,  керівництво МО та Збройних Сил України, Житомирської області, міста Житомир, державні і громадські діячі, представники громади Житомирщини.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework