×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Він вже давно мріє про «ямаху», але зібрані з концертів кошти віддає на потреби бійців АТО

Артур Крутяков дасть благодійний концерт на підтримку поранених бійців 30-ої бригади.

n 0607155070Хтось називає його юним генієм, хтось — талановитим музикантом, а інші — справжнім патріотом. Артур Крутяков у свої 9 років даватиме третій сольний концерт, головна мета якого — допомогти військовим АТО, - пише «Звягель»

«Перед кожним концертом я дуже хвилююся, але мені надзвичайно приємно, що моя музика приносить людям задоволення», — зізнається Артур.
Третій благодійний концерт юного піаніста відбудеться 8 липня, о 17:00, у міському Палаці культури імені Лесі Українки (мала зала). В репертуарі — мелодії світової класики.
«Цей концерт матиме зовсім інший сценарій і два нові твори», — розповідає мама Наталія. Артур спеціально для майбутнього концерту вивчив музичний твір І.Талькова «Я вернусь с войны», адже дізнався, що його полюбляють військові. Цей твір та «Мам» Скрябіна піаніст не лише гратиме, а й співатиме. Також новим буде й те, що у програму внесено композиції Елтона Джона.
Цього разу маленький музикант планує віддати зібрані кошти на допомогу бійцям 30-ї бригади, які були тяжкопоранені і знаходяться у Київському шпиталі. Це — Дмитро Блохін, Євгеній Поплавський, Сергій Улітенко, Сергій Бойко. «Бійці там сплять у землянках, а ми — у своїх зручних ліжках. Ми тут граємося, катаємося на велосипедах, а вони піклуються про наш спокій», — саме так Артур пояснює своє прагнення допомагати бійцям АТО.
Вже після попереднього концерту Артуром Крутяковим зацікавилося багато небайдужих жителів, міська рада також запропонувала свою допомогу — здійснити ще одну маленьку мрію піаніста — поїхати з концертом у Житомирський шпиталь. Також всіляко допомагає й О.С.Гордієнко, президент Житомирської обласної федерації кіокушин-карате.
Щиро вразило те, що хлопчик вже давно мріє про «ямаху», хоча б уживану, бо така дешевша, але зібрані з концертів кошти витрачає винятково на потреби бійців АТО, адже вважає це важливішим. Мабуть, сьогодні це велика рідкість, коли 9-річний хлопчина жертвує своєю мрією заради мрій та потреб інших: «Я мрію, щоб на мій концерт прийшло якомога більше людей. Тоді з’явиться можливість більше допомогти солдатам».
Всі охочі та небайдужі можуть завітати на концерт Артура Крутякова, вхідним квитком якого є благодійний внесок на підтримку важкопоранених бійців 30-ї ОМБр.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework