×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі пройде фестиваль пам'яті Володимира Шинкарука

Триває підготовка до фестивалю пам'яті Володимира Шинкарука «Пісенний Спас»,

n 0707155076що відбуватиметься в його День народження - 19 серпня.

З огляду на те, що під час вечора пам'яті 14 січня театр ім. Кочерги не зміг вмістити всіх бажаючих глядачів, місцем проведення фестивалю обрано оновлений літній театр ("Ракушка"). Концертний майданчик після реставрації нагадує знаменитий юрмальський "Дзінтарі" і вміщує близько двох тисяч глядачів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє донька митця Ірина Шинкарук.

Символічно, що багато років поспіль на цій сцені Володимир Шинкарук об'єднував учасників фестивалю "На крилах ностальгії". Цього року друзі Володимира Федоровича - знані українські артисти - візьмуть участь у фестивалі пам'яті відомого автора та виконавця.

Володимир Федорович вмів бути наодинці з усіма, незалежно від розмірів аудиторії. Чи це кімната, де спілкуєшся за чашкою кави, чи то камерна концертна зала, театр, чи тисячні зали Палацу "Україна", Юнеско в Парижі або майдан Незалежності - увага глядачів завжди була прикута до нього.

Універсальність, поліфочність і професіоналізм Володимира Федоровича здаються навіть неможливими. Він з однаковим успіхом вів як офіційні заходи за участю перших осіб різних країн, мистецькі акції всеукраїнського маштабу, так і турніри КВН. Він змушував глядачів думати, плакати, сміятися. На цьому вечорі ви переживете великий діапазон емоцій - від сліз до посмішки.

Усі подробиці - згодом, тож слідкуйте за новинами. Чекаємо на вас 19 серпня о 19.30 в оновленому літньому театрі ("Ракушка") у Житомирі на фестивалі пам'яті Володимира Шинкарука «Пісенний Спас».

Последнее изменение Вторник, 07/07/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework