×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Німецький культурний фонд передав ЖДУ повне багатотомне зібрання творів Манна і Кафки

Брехт-Центр ЖДУ ім. І. Франка отримав від Фонду С. Фішера (Німеччина) інтелектуальні бестселери

n 0807155102– повні багатотомні зібрання творів Т. Манна і Ф. Кафки.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Днями бібліотека науково-дослідної лабораторії «Брехт-Центр» НТК «Драматургія» ННІ іноземної філології Житомирського державного університету імені Івана Франка отримала цінний подарунок від знаного німецького культурного фонду імені Самуеля Фішера – повне багатотомне зібрання творів Томаса Манна і Франца Кафки.

Відтепер студенти і викладачі ЖДУ ім. І. Франка мають у своєму розпорядженні інтелектуальні бестселери – нові повні критичні перевидання творів Тамаса Манна і Франца Кафки. Обидва автора належать до найвідоміших німецькомовних письменників ХХ ст. і водночас до тих літераторів, зрозуміти і розтлумачити яких не так просто.Кожен том містить ґрунтовний коментар, який важко переоцінити для кращого розуміння творів цих майстрів художнього слова. До того ж такі коментарі вповні ілюструють ті особливості менталітету та культурно-філософські уподобання Тамаса Манна і Франца Кафки, які дозволять германістам ЖДУ ім. І. Франка переконливо виділити в єдиному просторі німецькомовної художньої словесності неповторний в своїй багатогранності світ цих митців.

Зауважимо, що свого часу саме Самуель Фішер першим відкрив талант молодого Томаса Манна, опублікувавши його новели, а потім і роман «Будденброки». Тому цілком закономірно Фонд імені Самуеля Фішера, який до тепер працював із Польщею, Росією, країнами колишньої Югославії, Туреччиною, а нині відкриває для себе Україну, презентував перевидання творів Томаса Манна для унікального в Україні Брехт-Центру ЖДУ ім. І.Франка.

У Брехт-Центрі ННІ іноземної філології ЖДУ ім. І. Франка кажуть, що з інтелектуальними бестселерами – повними багатотомними зібраннями творів Нобелівського лауреата Томаса Манна та аналітика відчуження Франца Кафки зможуть працювати не лише викладачі та студенти ЖДУ, а й усі зацікавлені житомиряни

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework