×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирян запрошують до «Живої бібліотеки»

Втретє ЖОГО «Фідем» презентує в нашому місті унікальний проект «Жива бібліотека».

n 1007155139Долучитися до читання незвичайних книг запрошують усіх житомирян.

Це непроста бібліотека. Тут замість «книг» виступають живі люди, які готові відповісти на будь-які запитання.

Цього разу в гості до читачів прийдуть редактор сайту INZT.net Руслан Мороз, композитор, музикант, художник Віктор Грінчишин, поет, кореспондент газети «20 хвилин» Олег Климчук, артист хорової капели «Орея» Сергій Коновал та журналіст, ведучий, поет, актор Віктор Мельниченко.

Кожна людина - це неповторна історія життя, унікальна книга зі своїми датами, подіями, фактами, емоціями та досвідом. Інтерактивний захід "Жива бібліотека" дає змогу поспілкуватися з непересічними людьми, яскравими особистостями, які залюбки поділяться з вами цікавими моментами зі свого життя.

У «Живій бібліотеці» є своє правила. Зокрема, живу «книгу» необхідно повернути назад не пізніше, ніж через 20 хвилин, цілою та неушкодженою. Одночасно можна брати лише одну книгу. Книги можна резервувати, але не більше трьох за раз.

Живі книги готові розкрити вам найпотаємніші секрети, поділитися мудрістю та відкрити досі незнані закутки світу творчості.

Отож Житомирська обласна громадська організація «Фідем» та її голова Ольга Добрякова запрошують усіх спраглих до читання, спілкування та пізнання відвідати «Живу бібліотеку».

Зустріч із «бестселерами» відбудеться  в середу, 15 липня, о 14.00 в приміщенні Житомирської обласної бібліотеки для дітей (вул. Пушкінська, 36).

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework