×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В психоневрологічному відділені діти гралися в художників

Діти з психоневрологічного відділення Житомирської обласної психіатричної лікарні створили арт-об’єкти

n 1407155189на стіні та отримали майстер-клас з декоративно-ужиткового мистецтва.

Дитяче свято з боді-артом та солодощами протягом десяти днів готували  МГО «АРТ – Село», спонсори, лікарі медзакладу та міська влада.

Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

«Ми долучилася до підтримки такого заходу, адже діти з особливостями психологічного розвитку мають певні проблеми у спілкуванні з батьками, друзями. Коли ми приїхали сюди на початку, вони на нас дивилися з недовірою, але в процесі підготовки до заходу все змінилися: усі розкріпостилися», - каже в.о.міського голови Любов Цимбалюк.

Діти отримали подарунки, які підбиралися для них відповідно медичних вказівок. Маленькі пацієнти заспівали пісню про любов до України, гралися в різні розвиваючі ігри.

Заступник головного лікаря з лікувальної роботи Неля Матвіюк каже, що в лікарні роблять усе можливе, аби повернути дітей в суспільство соціально підготовленими: «У кожного з них своя доля, свої особливості хвороби. Комусь доводитися бути на денному стаціонарі, інші - лікуються цілодобово. Є хвороби, які проходять безслідно, інші ж навпаки - потребують постійного втручання».

Нікого тут не тримають примусово, все залежить лише від волі дітей та батьків. Але безперечно, усі розуміють, що необхідно працювати над тим, аби діти в лікарні відчували поліпшення стану свого здоров’я.

n 1407155189 1

n 1407155189 1

n 1407155189 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework