×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Як обрати парасольку в Житомирі. ВІДЕО

У природи немає поганої погоди, але якщо дощ застав вас зненацька, то порятунком буде парасолька!

l 15071543Особливих модних тенденцій, якою має бути парасолька, немає. Але доволі часто заплативши понад сотню за нову парасольку, можна мокнути під зливою. Від малого пориву вітру парасоля ламається, а яскрава тканина псується від дощу. Тому до вибору парасольки необхідно підходити з розумом.  

Парасольки бувають двох видів:  парасолька-тростина і складена парасолька. Тростина – надійніша й міцніша, з великим куполом, але надто зручна та компактна. А ось складена парасоля не займає багато місця, але й не дуже надійна.

При покупці парасолі треба запам’ятати одне просте правило: чим більше сполук має парасолька, тим менш надійнішою вона є.

Тому якщо ви вирішили зупинити свій вибір на розкладній парасолі, зверніть увагу також на фірму-виробника, а ще краще купуйте її у магазинах, а не на розкладках на ринку чи розпродажах. 

У Житомирі в середньому ціна на парасольку коливається від 100 до 300 грн,  все залежить від тканини та фірми-виробника. А ось з кольоровою гамою проблем не буде: житомирські магазини пропонують парасольки на будь-який смак. 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework