×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Українські зірки сучасного мистецтва попрацювали над перетворенням індустріального простору Іршанська

19 липня в місті Іршанськ, що у Житомирській області, відбудеться презентація

n 1707155237результатів масштабного мистецького проекту «Іршанськ. Рекреації».

Протягом кількох тижнів українські зірки сучасного мистецтва працювали над перетворенням індустріального простору міста, створюючи різноманітні арт-об’єкти. Ініціатором проведення проекту став BIRUCHIY Contemporary Art Project, передає cultprostir.ua.

Посприяти прагненню промислового Іршанська стати частиною мистецького життя країни погодилися: Сергiй Братков, Максим Мамсіков, Олег Тістол, Назар Білик, Жанна Кадирова, Мирослав Вайда, Віталій Кохан, Микита Кравцов, Антон Логов, Олексій Сай, Аліна Якубенкота інші.

«Проект покликаний сприяти культурній рекреації містечка і регіону в цілому. Стратегічно він передбачає довгострокову взаємодію сторін з інтеграцією в міське середовище, співпрацею з місцевим населенням і має на меті розширення культурного простору та сприяння культурній децентралізації і розвитку малих міст, модернізацію, поступове стирання разючого контрасту та подолання прірви між культурними центрами та «периферією», що існує в нашій країні», − пояснила куратор проекту Наталія Маценко.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework