×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Кому розмальовувати стіни Житомира?

Житомир стає кольоровим. Вулиці міста розмальовують талановиті художники стріт-арту.

l 27071567 1Зараз активно впроваджується проект «Абетка твого міста», плідно працює арт-майданчик «ТБДЩ». Але як завжди у творчому середовищі без скандалів та пліток не обходиться. Мова йде про стіну магазина «Фараон» по вул. Київській, де талановитий художник Діма Краб намалював букву «Б» із «Абетки міста».

Декілька днів тому в «Фейсбуці» почали активно обговорювати те, що вуличні художники замальовують стіни, що були узгоджені в міському управлінні архітектури під проект «Абетка твого міста».

Насправді ситуація куди простіша. Діма Краб намалював букву, але поруч залишилось пусте місце. Власник магазину «Фараон» був зацікавлений у тому, щоб стіну домалювали далі. Але, за словами власника магазина, художник Діма Краб по певним причинам відмовився малювати далі, а коли до нього прийшла художниця Анастасія Савенець (Леля) і запропонувала свої послуги та ще й безкоштовно, то власник не міг відмовити вагітній жінці і всіляко допомагає їй до нині.

На стіні буде красивий малюнок, який теж гармонійно вписується в концепцію міста. В міського управління молоді й спорту є лише одне побажання до митців: беріть погодження в управлінні архітектури, щоб не було в подальшому таких незручних ситуацій.

Лілія Мельник

l 27071567 1 

l 27071567 1 

l 27071567 1 

l 27071567 1 

l 27071567 1 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework