×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі пройде незвичний мистецький проект: Хеппеніг "Двіреальності"

У четвер, 5 листопада, о 18-30 в ляльковому театрі відбудеться благодійний музично-художній хеппенінг.

n 0311156511Микола Копай-Гора- художник і бард, добре відомий серед житомирської богеми 90-х років, яка часто збиралась "біля ЦГ". Так сталося, що вже більше 15 років він мешкає далеко від рідного міста. І ось виникла ідея зробити в Житомирі музично-художній хеппенінг, включивши в процес співтворчості всіх глядачів.

Результатом цього стане три картини, які будуть продані одразу з аукціону. Митець вже має досвід подібних акцій за місцем своєї сучасної локації.

Акція благодійна. Зібрані кошти підуть на трансплантацію серця Юри Коханчука. Співорганізатор акції-БФ "АрТерапія".

Аби потрапити на хеппенінг потрібно сплатити внесок у 50 гривень. Організатори кажуть, що всі учасники працюватимуть безкоштовно, адже сам захід благодійний, але будуть чималі витрати на матеріали для створення картин.

Благодійний внесок складає 50 грн. Телефон для довідок 098-106-23-99.

Хеппеніг "Двіреальності" складатиметься з трьох частин. Перша частина – це концерт авторської пісні Миколи Копай-Гори. Друга частина, художня – унікальна. Будуть стояти три пустих полотна, які під орудою Копай-Гори будуть заповнюватися учасниками цього хеппенінгу. Тобто, глядачі встають і за 20-25 секунд щось малюють, такий колективний авангард з'являється.

Процес створення полотен фіксуватиметься на фото, знімки робитимуть після кожного наступного учасника процесу і, таким чином, в результаті з'явиться анімація про народження картини.

Последнее изменение Вторник, 03/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework