×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянка виборола перемогу на міжнародному конкурсі у Варшаві

Перше місце, медаль і диплом здобула житомирянка Ірина Навоєва на четвертому міжнародному конкурсі «Вікторія — 2015»,

n 1011156617який пройшов у Варшаві (Польща) та був присвячений пам’яті відомої польської співачки Анни Герман. 

Ірина представляла Україну і Житомир і своїм унікальним голосом та душевним виконанням завоювала серця журі й польської публіки, заспівавши пісню «Остання зустріч» з репертуару Анни Герман.

— Я завжди захоплювалась творчістю цієї знаменитої польської співачки і мріяла виконувати її пісні, — зізнається Ірина Навоєва. — У Варшаві моя мрія збулася! Щоб це здійснилося, мені допомогли міське керівництво Житомира, обласна організація Спілки поляків України та інші небайдужі люди, без підтримки яких я не змогла б поїхати до Польщі на конкурс і там перемогти. До речі, у ньому брали участь співаки з Білорусії, Вірменії, Польщі. Я і ще одна виконавиця представляли Україну.

Для конкурсу Ірина приготувала, окрім пісні, ще й власний музичний твір — п’єсу «Мелодія для Анни», яку й зіграла на фортепіано в перерві між виступами на конкурсній сцені для зацікавлених слухачів.

Житомирську співачку-переможницю запросили до Польщі в лютому наступного року на концерт, який відбудеться у Варшаві до 80-річчя з дня народження Анни Герман. А в себе вдома до цієї дати заслужений діяч мистецтв України, викладач Житомирського музичного училища імені В.Косенка Ірина Навоєва планує підготувати власний сольний концерт, де виконуватиме пісні легендарної співачки.

Ірина Навоєва з дипломом і медаллю переможниці міжнародного конкурсу «Вікторія — 2015».

За інформацією «Житомирщини»

Последнее изменение Вторник, 10/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework