×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відкриється персональна виставка Валентина Войтенко

Житомиряни та гості міста мають можливість побачити картини нашого земляка, чиї роботи зберігаються у державних та приватних колекціях України і за кордоном.

n 2411156829Член національної спілки художників України, Валентин Войтенко представляє в Житомирі свою персональну виставку "Любіть Україну свою", передає «Житомирська Хвиля».

"В цей надскладний для людей час в нашому житті обов’язково має залишатися місце для доброти та прекрасного, адже саме це і лікує душі", – вважає майстер: "В основному загальний стан виставки я показав у акварельних роботах із зображенням природи. Багато неба, різні стани природи, і наскільки ця природа красива і цікава. Хотілося, щоб наші хлопці, які сьогодні захищаються рубежі нашої держави та виборюють нашу незалежність, коли повернуться додому, щоб вони побачили наші роботи і позбавлялися негативу від пережитого на війні".

Окрім акварелей із Поліськими пейзажами, до експозиції увійшла серія графічних робіт за мотивами пленеру в Польщі та в Збаражі, що на Тернопіллі. Колеги Валентина Войтенка, голова обласної організації Національної спілки художників України Василь Кондратюк та скульптор Василь Фещенко, дають високу оцінку роботам майстра, підкреслюючи особливе бачення художника: "Василь Кондратюк: "В нього своє бачення станкової графіки. І разом з тим у нього живі прекрасні акварелі – Полісся, від якого він нікуди не може дітися і не може байдуже пройти повз нього. Василь Фещенко: "В нього дуже цікаві замальовки архітектури старих фортець, потрясаючі, тонкі на відчуття акварелі".

Роботи Валентина Войтенка можна побачити у виставковій залі Художнього салону на Театральній.

Последнее изменение Вторник, 24/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework