×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«ТЕРИТОРІЯ А» збирає друзів у Житомирі

Триває серія благодійних акцій «Території А» до 20-ліття легендарного хіт-параду. 11 грудня 2015 року мистецький благодійний десант прибуде до Житомирського військового госпіталю.

n 1012157065Передріздвяний концерт буде наповнений теплом, позитивними емоціями, прем’єрами і колядками, які даруватимуть нашим захисникам чарівні співачки Ірина Островська, Марина Одольська, Анжеліка Рудницька та Ілларія, котра вперше після народження донечки Соломії наважилась поїхати на гастролі.

Спеціальний гість концерту – геніальний скрипаль-віртуоз Василь Попадюк (Канада), який завжди щиро відгукується на прохання допомогти іншим.

«У концертах «Території А» немає випадкових людей, - розповідає президент мистецької агенції «Територія А», співачка, художниця, телеведуча Анжеліка Рудницька.

- Уся наша команда – це однодумці, які вболівають за долю країни, за культуру і кожного, хто потребує допомоги. З усіма артистами нас пов’язують не лише професійні речі, а й щемливі історії благодійності. Я надзвичайно вдячна усім, хто відгукується на наші прохання допомагати пораненим захисникам. Під час кожного нашого виступу в госпіталях і військових частинах я бачу, як починають у воїнів сяяти очі. Ми разом сміємося, плачемо, танцюємо, співаємо Гімн і відчуваємо себе єдиною українською родиною».

Окрема подяка за організацію цього концерту Богданові Купчинському (громадська організація «Все робимо самі») та Ігорю Черваку (Lantmännen).

Нагадаємо, що попередні концерти «Територія А» збирає друзів» відбулися у Київському військового клінічному госпіталі та Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни (с.Циблі на Київщині).

11 грудня 2015 Місце проведення концерту - клуб Житомирського військового госпіталю. Початок - о 15:00

Последнее изменение Четверг, 10/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework