×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Маленькі переселенці зі Сходу, разом із рятувальниками, сходили у кіно

21 серпня рятувальниками для вимушених переселенців зі Сходу нашої держави, зокрема дітей, було організовано перегляд мультиплікаційного фільму в одному з кінотеатрів обласного центру. Керівництво кінотеатру «Україна» з розумінням відгукнулося на прохання надзвичайників спільно організувати дозвілля для наших співвітчизників, яких спіткали важкі часи сьогодення, - повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Це вже не перша зустріч працівників ДСНС із вимушеними переселенцями. Рятувальники постійно намагаються організувати дозвілля для них, тому що саме в таких умовах можливо не тільки розважати дітвору, а й допомогти їм подолати певні психологічні бар’єри. Мета такої підтримки – допомогти подолати стрес у дітей та їх сімей, а також адаптуватися до нових умов життя.
Діти з превеликим задоволенням переглянула мультфільм.
На останок, психологами Управління ДСНС в області були розповсюдженні серед дорослих спеціально-розробленні «Пам’ятки психологічної допомоги». У них викладені корисні поради і рекомендації для батьків та родичів щодо надання психологічної допомоги дітям, які побували у районах проведення антитерористичних операцій.
І дорослі і діти висловили просто таки безмежну подяку рятувальникам, які ніколи в житті не стають осторонь чужого горя і завжди приходять на допомогу кожному хто її потребує.

n210814224 1

n210814224 2

Последнее изменение Четверг, 21/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework