×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі «Орея» збирала гроші для допомоги військовослужбовцям із 95-ої бригади

З нагоди 23-ї річниці незалежності України 21 серпня в Житомирі відбувся благодійний концерт академічної хорової капели «Орея». У цей непростий для нашої держави час виконавці вирішили допомогти Збройним Силам. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку наших земляків із 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади, які беруть участь в антитерористичній операції. Аналогічний захід пройде і 22 серпня в костелі святого Йоана з Дуклі.

Всі поціновувачі високого мистецтва поринули у світ музики. Окрім естетичного задоволення й позитивного настрою глядачі змогли реально допомогти нашим бійцям. Всі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на потреби 95-ї бригади, а волонтери обласної організації Товариства Червого Хреста України збирали гроші на медикаменти для військових.
Про це повідомляє прес-служба ОДА.
Глядачі дякували виконавцям за кожну композицію гучними оваціями. Твори вітчизняної і зарубіжної хорової класики, переплетені з релігійними мотивами не могли залишити байдужою жодну людину в залі. Особливо зворушливим було виконання пісні «Гей, плине кача по тисині…» самим Олександром Вацеком. Всі гості заходу стояли і плакали. Не стримували сліз і самі хористи. Ця композиція стала символічною молитвою за загиблими героями Небесної сотні та усіма учасниками антитерористичної операції.
Від продажу квитків на благодійному концерті вдалося зібрати 7 тис. 420 грн., які найближчим часом передадуть на потреби бійців 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади.

n220814233 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework