×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Влада області обіцяє контролювати ціни на дрова

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Машковський 2 вересня під час чергової наради щодо впровадження енергозберігаючих технологій у закладах бюджетної сфери та житлово-комунального господарства, - повідомляє прес-служба ОДА.

«Передусім разом із учасниками наради ми обговорили ситуацію щодо можливих об’ємів постачання дров і цінову політику на цей вид твердого палива. В середньому ціни коливаються у межах 160–250 грн. Але нагальність цього питання у тому, що в районах області ціни на дрова відрізняються майже вдвічі. І керівники наших комунальних закладів змушені купувати їх за такими неприйнятними цінами. Причини цього ми наразі з’ясовуємо у постачальників. Наступного тижня відбудеться аналогічна нарада, під час якої ми прийматимемо рішення, яким чином можна здешевити закупівлю цього виду палива для таких закладів, а відтак, і заощадити бюджетні кошти», – прокоментував очільник області.
При цьому посадовець наголосив, що наявних обсягів твердого палива Житомирщині вистачить для забезпечення енергоносіями нового опалювального сезону.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework