×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Жебрівський на фронті: «Януковсько-ахметівському клану вдалося зробити все, аби Західна Україна, стала для східняків ворогами»

Народний депутат IV-V скликань Павло Жебрівський відправився солдатом у зону проведення антитерористичної операції на сході країни, - про це він повідомляв на свої сторінці у мережі Фейсбук.  Мобілізували нардепа до Збройних сил України 1 серпня, а сьогодні він написав, про ситуацію, яка складається на фронті.

«Працюємо. Війна – це велика і виснажлива робота і ми її виконуємо. Хочу зауважити, що сьогодні існує велика проблема – відсутність нормальної системної роботи з місцевим населенням.
Голови ОДА Луганської та Донецької областей повинні насамперед працювати з людьми, які проживають на території бойових дій. А вони, як виявилося, розгублені і займають неоднозначну позицію. Я би сказав, «позу страуса».
З одного боку, вони відстоюють позицію незалежної України. Насправді ж існує неявна, прихована підтримка Росії, страх: «а якщо завтра повернеться клан Януковича-Ахметова?» Тому ці так звані «керівники» перебувають на певному шпагаті.
Переконаний, що сьогодні для населення зони бойових дій потрібні психологи і духовні пастори. 5 вересня я півтори години спілкувався з місцевими жителями. Розмова була не з простих, але їх можна зрозуміти. Люди перебувають у суцільному страху смерті та всіх ознак біди, яку несе війна. Хочу сказати, що на завершення зустрічі вони запропонували мені балотуватися до Верховної Ради від їхнього округу. Це результат спілкування.
Населення, з яким я зустрічався, хоче насамперед миру, людського життя, повернення часу до початку так званого російського «порятунку» та «захисту» росіян, які проживають на території України.
Хочу озвучити ще один висновок, зроблений у результаті моїх спостережень і безкінечних спілкувань у зоні АТО. На жаль, януковсько-ахметівському клану вдалося зробити все, аби Західна Україна, справжні українці-патріоти стали для східняків ворогами. Це у них вийшло.
Наше завдання – достукатися до людей, допомогти усвідомити, що Україна – це їхня держава, це місце, де вони живуть. І свою державу потрібно захищати.
Ми повинні виявити силу, терпіння, професіоналізм, а насамперед політичну волю. Потрібні політики-державні діячі, а не бізнесмени, які захищають свої бізнес-інтереси, щоб відродити українську націю і захистити людей, які прагнуть жити на своїй українській землі.
Закликаю всіх до об’єднання, толерантності, людяності, миру. В цьому суть життя і наша місія.
Слава Україні!», - йдеться у повідомленні.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework