×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Дмитро Кропачов йде на вибори

«Вибори до Верховної Ради України відбуваються у надзвичайно складний для країни час, коли наша держава, її незалежність і суверенітет перебувають перед реальною загрозою. Скинути корумпованого диктатора та обрати новий уряд виявилося замало… В країні продовжується війна, нікуди не поділася корупція, безвідповідальність чиновників та безправ’я громадян… Всі ці страшні реалії сьогодення спонукали мене прийняти для себе непросте рішення…

Я беру участь у виборах, щоб мати більше можливостей змінити систему. Я вирішив обиратися в Житомирі саме як депутат-мажоритарник, а не йти по списку, щоб отримати мандат довіри людей та нести особисту відповідальність не лише перед партією «Сила Людей», яка висунула мене кандидатом в народні депутати України, але й перед житомирянами. Свою передвиборчу програму створюю не на популістських деклараціях. Реалії життя, власний досвід керівника успішного підприємства, депутатська діяльність в окрузі та багаточисленні зустрічі з виборцями надихнули мене створити програму першочергових завдань, які я планую реалізувати», - про це голова політичного об'єднання "Сила людей" та депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук»..

За словами Дмитра Кропачова, «Сила людей» - це не тимчасовий проект, а серйозна ініціатива, учасником якої може стати кожен. Можна внести свої пропозиції, щодо розвитку об’єднання, внести свою частку в розбудову нової політичної сили. Саме прості люди здатні змінити світ в якому вони живуть, не треба покладатись на доброго царя, який прийде і вирішить все за нас. Наші інтереси маємо відстоювати ми, і разом маємо приймати рішення.

«Я не вважаю своє балотування квитком в один кінець. Я йду туди зі своїми принципами та переконаннями. Я не маю мільйонів на потужну агіткампанію та людські ресурси. Розумію, що боротися із потужними партійними брендами та їх висуванцями, що мають фінансову підтримку від олігархів - непросте завдання. Але я вірю, що саме з Вашою підтримкою все у нас вийде! Разом ми – СИЛА!» - йдеться у повідомленні.

n180914604

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework