×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Геннадій Зубко проведе урок децентралізації у школі на Житомирщині

23 вересня Віце-прем’єр-міністр, Міністр регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України Геннадій Зубко відвідає Тетерівську об’єднану територіальну громаду Житомирської області.

У рамках візиту: відвідування Тетерівської школи, проведення тематичного уроку, огляд Центру надання адміністративних послуг (с.Корчак), участь у церемонії відкриття ДНЗ «Сонечко» (с.Дениші).

Довідково:
У Тетерівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено капітальний ремонт за рахунок Державного фонду регіонального розвитку в сумі 4430,0565 тис.грн, що складає 90% від загальної суми та співфінансування з місцевого бюджету, з яких: 492,2285 тис.грн (10% від загальної суми) на утеплення фасаду та покрівлі, ремонт покрівлі, заміна вікон і зовнішніх дверей. Загальна сума на капітальний ремонт по даному об’єкту становить 4922,285 тис.грн.
У ДНЗ «Сонечко» зроблено капітальний ремонт приміщення початкових класів для розміщення дошкільного закладу на 30 місць. Капітальний ремонт було проведено за рахунок коштів державної субвенції в сумі 2000,610тис.грн. Також по даному об’єкту було проведено улаштування підлоги за рахунок коштів місцевого бюджету в сумі 293,155тис.грн.

Последнее изменение Четверг, 22/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework