Анжеліка Лабунська пішла у відставку

Голова Житомирської обласної ради Анжеліка Лабунська пішла у відставку. За дострокове припинення повноважень голови облради проголосували 36 з 62 присутніх депутатів, підтримавши її заяву. 

«Розпочата проти мене та нашої політичної сили кампанія призвели фактично до блокування роботи обласної ради. Я звертаюся до Житомирської обласної ради та громадськості області про складання мною повноважень голови обласної ради», – сказала керівник обласного осередку об’єднання «Батьківщина» Лабунська під час позачергової сесії облради.
Голосуванню передували тривалі суперечки у сесійній залі та навіть штовханина, Лабунська переконувала депутатів проголосувати за її відставку поіменно, натомість депутати від «Свободи», Радикальної партії та «Самопомочі» наполягали на таємному голосуванні.
Після голосування Лабунська залишила трибуну, а депутати вирішили продовжити роботу позачергової сесії до 21:00. Сьогодні планують обрати нового голову та заступників.
Посаду голови облради може обійняти представник «Блоку Петра Порошенка» Володимир Ширма, який до цього був першим заступником голови Житомирської обласної ради. Пропозицію щодо його обрання висунув колега Ширми по фракції – Степан Нусбаум. Інших пропозицій не було. У ці хвилини у сесійній залі відбувається таємне голосування.
Крім того, у серпні голова Житомирської ОДА Сергій Машковський написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Джерело: radiosvoboda.org

Последнее изменение Вторник, 27/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework