Ігор Гундич: Маємо витримати всю процедуру і чекати Указ Президента

Ігор Гундич прокоментував свою перемогу у конкурсі на посаду голови Житомирської ОДА.

«Я не люблю говорити «гоп», поки не перескочив. Головною підставою офіційного призначення голови ОДА є Указ Президента України. Сьогодні ж є рішення конкурсної комісії, далі, відповідно до Закону України «Про державну службу», дається 10 днів з дня отримання письмового повідомлення на оскарження, після чого має бути погодження Кабінету Міністрів, і лише тоді видається Указ Президента про призначення на посаду. Маємо витримати всю процедуру», – зазначає т.в.о. голови облдержадміністрації.
Ігор Гундич наголосив, що готовий представити напрямки роботи і пріоритети в діяльності, але робитиме це лише після офіційного призначення та дотримання необхідних процедур, - повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.
Нагадаємо, 4 жовтня Національне агентство України з питань державної служби оприлюднило результати конкурсу на посаду голови Житомирської обласної державної адміністрації – перемогу отримав т.в.о. голови ОДА Ігор Гундич.
Таке рішення прийняла конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби за результатами тестів, розв’язання ситуативних завдань та співбесіди.
Другим кандидатом за результатами конкурсу визначений Олександр Шпита – виконуючий обов’язки начальника головного управління Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів у Житомирській області.
Відповідно до ст. 28 ЗУ «Про державну службу», на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері державної служби, оприлюднюється інформація про переможця конкурсу та другого за результатами конкурсу кандидата на зайняття вакантної посади.
Служба управління персоналом державного органу, в якому проводився конкурс, надсилає кожному кандидату письмове повідомлення про результати конкурсу протягом п’яти календарних днів з дня їх оприлюднення.
Скарга на рішення конкурсної комісії подається не пізніше ніж через 10 календарних днів з дня отримання письмового повідомлення про результати конкурсу.

Последнее изменение Среда, 05/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework