Не віриш? Я тобі кажу!: Президент України Петро Порошенко відвідав Житомир

Президент України Петро Порошенко відвідав Житомир для того, щоб представити нового очільника обласної державної адміністрації.

Після відставки голови Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського, виконуючим обов’язки голови став Ігор Гундич. У 2006-2010 роках, Гундич працював першим заступником мера Житомира, у 2012-2016 роках був директором компанії «Елітне» (с. Буряки Бердичівського району).
Привітати Ігоря Гундича Президент України вирішив офіційним врученням посвідчення. «Сьогодні у нас є людина, на плечі якої можна покластись і це Ігор Гундич», - розповів Петро Порошенко.
Не залишив Президент і без уваги екс-голову адміністрації Сергія Машковського: «Я б хотів висловити декілька слів вдячності Сергію Машковському, який у важкі часи підставив плече і став очільником області», - сказав Порошенко.
Порошенко розповів, що дивиться у майбутнє з оптимізмом. «Сьогодні ми разом будуємо нову Україну, а це, як на мене, надзвичайно важливо», - наголосив Президент.
Зокрема, президент відзначив діяльність віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка. «Мені приємно, що і в уряді України за децентралізацію, регіональний розвиток відповідає також житомирянин, і саме з його енергії ці проекти рішуче ілюструються. Це - Геннадій Зубко», - сказав Порошенко. Також він розповів, що три головні позиції розвитку держави – децентралізація, дерегуляція та боротьба з корупцією.
Порадувати житомирян президент вирішив підвищенням мінімальної зарплати у 2 рази з 1 січня 2017 року. «Зарплата не має бути нижчою від прожиткового мінімуму, але ніхто не забороняє, щоб вона була набагато вищою. Що це таке, коли в нас видатки на безробітного дорівнюють заробітній платні? Який дурень піде працювати, якщо можна зареєструватися для допомоги з безробіття – нічого не робити й отримувати ту саму заробітну платню в 1400 гривень?" – сказав він.
"Допомога буде залишатися тією ж – 1450 гривень. А людина, якщо вона працює цілий робочий тиждень повний робочий день, буде заробляти 3200 – і буде різниця! Не віриш? Я тобі кажу. Прийдеш до мене…", – сказав Порошенко комусь у залі, хто сидів навпроти нього.
Окрім цього, президент пообіцяв підняти пенсію на 10%.

Последнее изменение Четверг, 27/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework