Борислав Розенблат: В Україні має запрацювати електронний кабінет платника податків

Про це в ефірі телеканалу «Рада» зауважив народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.

«Наша мета – це створення електронного кабінету платника податків. Ми взагалі прагнемо, аби увесь документообіг між фірмами, підприємствами, платниками податків, контролюючими органами був в електронному вигляді. Це економія сировини і усунення людського фактору, а відтак, корупції», – розповів народний депутат.

Також він прокоментував мораторій на перевірки бізнесу до 31 грудня наступного року.

«Це складний був законопроект, але важливий. На сьогодні треба, аби люди розуміли, що контроль повинен бути, але не потрібно боятися звертатися до контролюючих органів, якщо виявлено порушення на тому чи іншому підприємстві. За їх заявою ці органи мають перевірити і усунути проблему. І ці перевірки робляться позапланово, а планових, як це було раніше, вже немає», – пояснив Борислав Розенблат.

«Поки у нас ще не запрацювали на повну потужність НАЗКта НАБУ, такі мораторії необхідні. Аби людина розуміла, що зараз не може просто так прийти контролюючий орган і диктувати свої умови…Це дає можливість підприємцям працювати і почувати себе спокійно. Але це не дає їм права порушувати державне законодавство», – зауважив народний депутат.

Джерело: сайт Блоку Петра Порошенка «Солідарність»

Последнее изменение Среда, 09/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework