×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирян запрошують на обговорення кандидата на посаду начальника Державної фінансової інспекції в Житомирській області

2 жовтня о 15.00 у сесійній залі Житомирської обласної ради (майдан С. П. Корольова, 1) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду начальника Державної фінансової інспекції у Житомирській області Людмили Костюк.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Людмила Петрівна Костюк народилася 14 серпня 1974 року в Баранівському районі. Закінчила Державну агроекологічну академію України. Здобула освіту за спеціальністю «Аграрний менеджмент». Працювала на сільськогосподарських підприємствах області на посадах головного бухгалтера та головного економіста. З 2000 року працює в органах контрольно-ревізійної служби. З 2011 року – перший заступник начальника Державної фінансової інспекції в Житомирській області. Наразі Людмила Костюк – в. о. начальника Державної фінансової інспекції в Житомирській області.

Громадяни, яким відомо про факти корупційних діянь та зловживань, вчинених кандидатом на посаду начальника Державної фінансової інспекції в Житомирській області, можуть повідомляти про це за телефоном обласного контактного центру: 0-800-301-025, (0412) 55-89-57, та на електронну адресу info@оkc.zt.ua.

n011014790

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework