Володимир Гірук: Поверніть гроші за асфальт або наше звернення до заступника мера Фещенко

"Наша організація проводить розслідування використання бюджетних коштів та корупційних скандалів пов’язаних з чиновниками в місті Житомирі", - пише на своїй сторінці у FACEВOOK очільник ГО "Антикорупційний рух Житомирщини" Володимир Гірук. 

Як Вам, напевне, відомо не так давно ми здійснювали розслідування щодо якості асфальтування прибудинкових територій. Наші активісти виїздили на місця, що були нещодавно заасфальтовані і робили фото фіксацію фактів неякісного асфальтування, які були видимі неозброєним оком.

Результати нашого розслідування ми опублікували на першій сторінці нашого інформаційного вісника «Антикорупційний рух Житомирщини». Ми також публікували її на своїй сторінці в мережі Фейсбук. Ця тема загалом викликала мабуть один з найбільших резонансів з тих розслідувань, які ми проводили протягом 2016 року.

Ми також неодноразово звертали увагу громадськості та міського голови на те, що підряди по асфальтуванню прибудинкових територій здійснює ПрАТ «ЖШБУ-19», одним з кінцевих бенефіціарних власників, згідно реєстру юридичних осіб є Ваша дружина.

Резонанс навколо нашого розслідування також був, очевидно, помічений міським головою, який ініціював перевірку якості асфальту ДП «Дорцентр». Як Вам відомо, результати показали, що якість асфальтування не витримана ні по жодній адресі, де воно відбувалось. Всі фірми, що робили покриття порушили норми.

В тому числі і ПрАТ «ЖШБУ-19», яким керує Ваша дружина. Таким чином, виявляється, що частину фінансування за неякісний асфальт Ваша родина вже отримала.

Якщо Ви не згодні з результатами проведеної експертизи, пропонуємо Вам або Вашій дружині публічно або через суд довести якість виконаних робіт. У разі, якщо Ви не можете цього зробити, пропонуємо Вам показати приклад іншим надавачам неякісних послуг та повернути отримані у якості попередньої оплати кошти до міського бюджету.

Последнее изменение Пятница, 23/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework