Руслан Свірчевский - лідер народної довіри серед Вільських депутатів

За підсумками повторного голосування в одномандатному виборчому окрузі №33 перших виборів Вільської сільської ради ОТГ, яке відбулись 8 січня переконливу та впевнену перемогу здобув діючий депутат Черняхівської районної ради, позапартійний самовисуванець Руслан Свірчевский з результатом 87 голосів, випередивши свою конкурентку Надію Котенко на 56 голосів.

Таким чином Руслан Олександрович став лідером народної довіри отримавши серед всіх новообраних депутатів найбільшу кількість голосів і має відповідно найбільший кредит довіри виборців. Але це не є приводом для того щоб розслабитись і почивати на лаврах, адже довіру потрібно виправдовувати, тому й відповідальності на депутату буде в цьому сенсі теж найбільше.

Тріумфальна перемога, яку здобув депутат стала невипадковою, адже цьому передувала чесна, самовіддана та кропітка праця на благо своїх земляків.

Одразу після своєї перемоги Руслан Олександрович заявив, що об’єднає зусилля, буде працювати спільно з новообраним головою Петром Бєлим в єдиній команді та в усьому підтримувати голову ОТГ.

Нагадаю, що він поки що є діючим депутатом Черняхівської районної ради (депутатська група Батьківщина), має гарні відгуки як зубний лікар та лідер Вільських мисливців.

Юрій Малашевич

Последнее изменение Пятница, 13/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework