Версия для печати

Депутатський корпус підтримав звернення до Президента України, ВРУ, Прем’єр-міністра України щодо визнання тимчасової окупації території України Російською Федерацією

Дев’ята сесія обласної ради завершила свою роботу, розглянувши 28 питань порядку денного.

Зокрема, депутати встановили з 1 січня 2017 року персональну стипендію народному художнику України Юрію Камишному у розмірі мінімальної заробітної плати.
Розглянуто і прийнято проект рішення про зміну категорії (статусу) селища міського типу Городок Радомишльського району, а саме - віднесення його до категорії селищ, повідомляє прес-служба обласної ради.

Майже одноголосно депутати прийняли рішення про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України. Відповідно до даного рішення буде створено комісію із надання статусу учасників бойових дій бійцям-добровольцям АТО.

Прийнято ряд звернень до центральних і місцевих органів влади. Зокрема, депутати підтримали звернення до Житомирського міського голови, ініційоване депутатом Оленою Галагузою, щодо ситуації з перевезенням пасажирів.

«Звертаємо увагу міського голови м. Житомира на складну ситуацію, що склалася в місті з перевезенням пасажирів та просимо вивчити можливість створення комунального автотранспортного підприємства, яке би забезпечило житомирян можливістю пересуватися усіма мікрорайонами міста без перешкод та отримувати дохід в бюджет міста», - йдеться у зверненні.

Також депутатський корпус підтримав звернення до Президента України, Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо визнання тимчасової окупації території України Російською Федерацією.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 23/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии