Малинщина знову без голови

Три тижні тому голова Малинської райдержадміністрації Юрій Рудченко написав заяву про звільнення із посади за власним бажанням.

Минулої п’ятниці, 21 квітня, відповідне розпорядження підписав Президент України.

У понеділок у малому залі адмінбудівлі Юрій Миколайович підбив підсумки зробленого за рік у кріслі голови РДА та подякував колегам, сільським головам, депутатам обласної та районної рад за плідну роботу.

— Що вдалося зробити, а що ні — судити людям, — наголосив Юрій Рудченко. — Основним досягненням вважаю порозуміння між райдержадміністрацією та райрадою. Спільними зусиллями вдалося залучити чималі кошти на розвиток району. Приміром, перед новим роком із обласного бюджету до районного надійшло близько мільйона гривень. Кошти пішли на ремонти навчальних закладів у Чоповичах, Гранітному, Ксаверові, Скуратах, Головках, Пиріжках. Дещицю вдалося «вирвати» на потреби ФАПів. На останній сесії обласної ради виділили гроші для громад Ксаверівської та Пиріжківської сільрад. Також спільними зусиллями до кінця року вдалося забезпечити вчителів району заробітними платами. Навряд чи мали б такий результат, якби не навчилися домовлятися, змовчувати, стримувати емоції та амбіції. Що побажати людині, яка в майбутньому очолить райдержадміністрацію? Головне — прислухатися до думки людей і пам’ятати, прийшов на цю посаду служити громаді, а не навпаки.

Щодо планів на майбутнє Юрій Миколайович лише зазначив, залишати Малинщину не збирається. Він і надалі робитиме все можливе для розвитку району.

Джерело: mn.zt.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 25/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework