На будівництво хірургічного корпусу у Новограді-Волинському буде спрямовано понад 5 млн грн

Для продовження будівництва хірургічного корпусу Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання з обласного бюджету буде спрямовано понад 5 млн грн.

На попередній сесії депутати проголосували за виділення з обласного бюджету 2,5 млн грн, а на наступній сесії, що планується у липні, має розглядатися питання виділення решти коштів. Також з ініціативи депутатів Віктора Мельника, Степана Нусбаума, Олександра Ющенка на будівельні роботи корпусу додатково виділено ще 600 тис грн.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

У цілому проектно-кошторисна вартість будівництва корпусу становить 64 млн грн. Будівництво розпочато в 2012 році, і освоєно лише понад 4 млн грн, після чого будівельні роботи було призупинено.

Але з огляду на майбутнє формування госпітальних округів, один з яких планується створити з центром у Новограді – Волинському, постало нагальне питання добудувати корпус. Будівельні роботи мають бути завершені у грудні 2019 року. У 2017 році заплановано спрямувати 22 млн грн, у 2018 – 19,5 млн грн, у 2019 - 11 млн грн - це кошти державної субвенції на соціально-економічний розвиток, обласного, районного та місцевого бюджетів.

Наразі вже проводяться підготовчі роботи для продовження будівництва хірургічного корпусу.

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 02/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework