Народний депутат України Борислав Розенблат назвав затримання його охоронця спланованою провокацією

Він вважає, що хтось сумлінно працює над його дискредитацією.

n 1906178«Хочу сам зрозуміти, що відбувається. Поки з’ясовую. Звинувачують у тому, що мій охоронець буцімто отримав 200 тисяч доларів. Йому всунули якусь сумку і сказали передати мені. Потім з’явилися представники НАБУ.

Будемо чекати, коли розберуться і діяти в рамках чинного законодавства. Всім злостивцям хочу повідомити, що за депутатський мандат не тримаюся, і вірю в те, що справедливість восторжествує.

Інформація про те, що мене допитували в НАБУ – не відповідає дійсності», – написав нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Народний депутат не виключає, що сьогоднішня історія з затриманням охоронця, є наслідком його діяльності, направленої на легалізацію «сонячного каменю», що є реальною загрозою для «бурштинової мафії»:

«Моя позиція така – це провокація. При чому, планувалася вона давно. Видно, що хтось сумлінно працює над тим, щоб дискредитувати мене. Спочатку хотіли звинуватити в тому, що я не плачу податки, але не знайшли доказів, тепер ось це. До слова, розганяють цю інформацію без мого коментаря конкретні ЗМІ, які не відрізняються об’єктивністю», – додає нардеп.

Деталі Борислав Розенблат обіцяв повідомити пізніше, а за інформацією просив звертатися до нього особисто або до його прес-секретаря Юлії Чепюк за телефоном: 0634624745.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 19/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework