Борислав Розенблат називає керівників НАБУ та САП «злочинцями» і хоче посадити спецагента за провокацію хабара

Народний депутат України Борислав Розенблат продовжує називати провокацією ситуацію, яка сталася з ним ввечері 19 червня.

Звинувачення у корупційних схемах нардеп називає безпідставними, а голову НАБУ Артема Ситника і голову САП Назара Холодницького планує притягнути до кримінальної відповідальності за провокацію хабара. Про це нардеп повідомив журналістам під час брифінгу у Житомирі 26 червня.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата України Борислава Розенблата.

«Ця справа шита «білими нитками». Хочу наголосити наступне: по-перше, є Закон України про статус народного депутата і ніхто не має права його порушувати. По-друге: ніхто не має права впроваджувати в законну структуру спецагентів. Спецагенти за усіма правилами впроваджуються лише у кримінальні структури. Якщо НАБУ і САП вважають Верховну Раду злочинним органом – вони повинні про це заявити. Якщо ж підстав заявити про це немає, то ці люди, і Ситник, і Холодницький, звичайні злочинці.

Замість того, щоб розслідувати корупцію, яка відбувається сьогодні у держорганах, що незаконно видають спецдозволи чи земельні ділянки незрозуміло кому і як, вони займаються провокаціями і влаштовують шоу.

Тому, я як депутат Верховної Ради України, як просто людина, яка потрапила у цю ганебну ситуацію, зроблю все для того, щоб ці люди відповідали за статтею 370 Кримінального кодексу України. Строк залежатиме від того, ким була ця жінка: була вона звичайною пересічною людиною чи правоохоронцем. Якщо вона звичайна людина, тоді ї й загрожує від 3 до 5 років ув’язнення, якщо ж вона правоохоронець, то буде мати строк до 7 років. Але минулої п’ятниці Юрій Луценко на прес-конференції у Житомирі зазначив, що він її пам’ятає з часів роботи в МВС. Тобто,він підтвердив, що вона правоохоронець», - заявив народний депутат Борислав Розенблат.

Нардеп зауважив:вже має докази, що справа проти нього замовна, знає замовників та виконавців, однак відкривати їхні імена поки зарано.
Борислав Розенблат також зазначив, що на цей момент найбільше його непокоїть доля затриманих охоронця та помічника.

«Я сьогодні писатиму заяву у поліцію щодо зникнення двох людей, які є моїми охоронцем і помічником. Я не знаю, що з ними сталося, де вони нині. Якщо вони пішли на угоду зі слідством, їх мали б відпустити. Але зв’язку з ними немає. Якщо ж їх продовжують тримати під вартою, то на якій підставі?», – повідомив нардеп.

Крім того, він зазначив, що на нього продовжують чинити тиск:

«Мені приходять СМС, що я повинен десь втікати, тому що все дуже погано, поширюють чутки, що я вже втік і так далі. Це все брехня! Я не хочу виправдовуватися, я просто доведу, що ці люди замість того, щоб займатися викриттям справжньої корупції, просто витрачають державні кошти і під прикриттям працюють над тим, щоб знищити український парламентаризм», - сказав Борислав Розенблат.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 27/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework