Нардеп Ревега «забув» про ремонт церкви на Житомирщині

  Народний депутат Олександр Ревега, що представляє один з мажоритарних округів Житомирської області, не виконав обіцянку щодо продовження ремонту церкви у Вільнопіллі.

  Саме там розташований його мажоритарний округ, мешканцям якого він у жовтні 2016 року пообіцяв, що навесні посприяє продовженню ремонту вільнопільської церкви, нагадує «Слово і Діло».

  «Спільними зусиллями, на звернення настоятеля, навесні продовжимо роботи із ремонту церкви у селі Вільнопілля. Нині там нагальними є роботи з фарбування фасаду та приміщення», – заявляв тоді народний депутат.

  Проте коли журналісти зв’язалися з помічником Ревеги Віталієм Березовенком, той повідомив, що настоятель церкви до нардепа повторно з таким проханням не звертався, тож і ремонті роботи проведені не були.

  «Розмова про можливість ремонту у церкві у селі Вільнопілля дійсно була. Восени 2016 року до народного депутата Ревеги під час зустрічі з виборцями у селі Бистрик Ружинського району звернулися люди з проханням допомогти фінансово у ремонті церкви у селі Вільнопілля. За словами мешканців району, церква потребує значного ремонту, у тому числі – даху, фарбування фасаду та всередині приміщення, тощо... Обсяг робіт – великий і потребує суттєвого фінансування. Тому було домовлено, що проведення цих робіт має відбуватися спільно, за участю громади села, прихожан церкви та допомоги Олександра Ревеги.

  Крім того, зважаючи на погодні умови, було вирішено, що до питання ремонту церкви села Вільнопілля можна буде повернутися навесні 2017 року. До цього часу настоятель та парафіяни мали визначитися з конкретним обсягом робіт, потребою у фінансуванні та джерелами фінансування, і вже тоді офіційно звернутися до народного депутата. Однак, до даного часу таких письмових звернень до Олександра Ревеги не надходило ні від настоятеля церкви, ні від самих прихожан», – пояснив помічник нардепа.

  Таке пояснення не дозволяє аналітикам порталу надати цій обіцянці інший статус, крім «не виконано». Всього в досьє Ревеги 28 обіцянок, з яких він виконав 3. У рейтингу відповідальності депутатів Ради він лише на 324-му місці.

Всі Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework