Обласна рада оголосить повторні конкурси на заміщення посад керівників комунальних закладів

  В обласній раді 3 липня під головуванням заступника голови обласної ради Максима Вілівчука відбулося засідання двох конкурсних комісій на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів обласної ради.

  Зокрема, директора комунальної установи «Новоборівський  психоневрологічний інтернат» та начальника обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики.

  На посаду директора інтернату претендувало 6 кандидатів, кожен з яких презентував свій погляд на розвиток закладу:

  - Олег Голуб, який наразі не працює, а раніше очолював ЗАО «Ірша-Ільменіт»;
  - Анна Матвієнко, в.о. заступника директора з навчально-виховної роботи ДНЗ «Житомирське вище професійне училище будівництва і дизайну»;
  - Сергій Омельчук, в.о. старости Новоборівської селищної ради;
  - Микола Гнітецький, військовий пенсіонер, попереднє місце роботи -директор Новоборівського житлово-комунального підприємства;
  - Олександр Корбут, директор ТОВ “Укргабро”;
  - Володимир Галицький, в.о. директора цієї комунальної установи.

  Заслухавши всіх претендентів, члени комісії наголосили, що заклад має свою специфіку, де перебувають люди з тяжкими психічними хворобами, тому керівник інтернату повинен розуміти усю важливість та відповідальність своєї роботи на посаді.

  «Конкурсна комісія повинна прийняти виважене, мудре рішення. Оскільки за ним стоять життя важкохворих людей, які потребують особливої уваги та обережного ставлення. І серед претендентів є кандидати, які могли б очолити заклад, але на жаль вони до кінця не розуміють специфіку закладу», - зазначив заступник голови обласної ради Максим Вілівчук.

  Оскільки жоден з кандидатів не набрав необхідну більшість голосів, то члени комісії одностайно проголосували за повторне оголошення конкурсу на цю посаду і порадили претендентам, які подаватимуть документи, відвідати заклад і ознайомитися з його роботою.

  Аналогічна ситуація склалася й на конкурсі на посаду начальника обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики, на який подав документи лише один претендент - Денис Павловський, був головним лікарем Брусилівської ЦРЛ, але наразі не працює. У цьому випадку претендент також не отримав абсолютної підтримки конкурсної комісії, тому прийнято рішення про повторний конкурс.

  Про оголошення повторних  конкурсів на зазначені посади буде повідомлено додатково.

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework