Депутат міськради про сесію: Тут небезпечно, провокатори з двох сторін вживають нецензурну лексику і обіцяють «пагаваріть на вулиці»

   Сьогодні, 4 липня, у сесійній залі Житомирської міської ради гаряче. На двадцять третю сесію Житомирської міської ради сьомого скликання зібралися не лише депутати. Залу заполонили активісти та айдарівці. Не бракує і правоохоронців.

  «На сесії міської ради навіть небезпечно. Я пересіла. Але насправді це все більше викликає усмішку, а не страх,- про це на своїй сторінці у Фейсбук написала депутат міської ради Ірина Ярмоленко.

  - Перше: міський голова не встиг вибачитися, що мерія звинуватила депутатів минулого разу у відсутності кворуму. Допомогла пришвидшити вибачення Любов Цимбалюк.

  Друге: на сесії народний депутат Мельничук звинуватив мера у зраді, зокрема, через відсутність 3G, ліфтові картки в деяких будинках, та плитку в сніг. Сергій Сухомлин у свою чергу запитав народного представника про невиконання державою своїх повноважень, та про "голосування-не голосування" депутатом за бюджет цього року.

  Третє: житомирські айдарівців продовжили свої традиційні виступи проти міської влади через відсутність звіту мера, депутатів. А також, що думаю найперше, через те, що їм виділили на Богунії ділянку під 175 квартир, яка їх не влаштовує через її непривабливе розташування та інші технічні умови.

  Четверте: міський голова, без пояснень про попередні переговори з "Айдаром", перекинув усю відповідальність на депутатів - створена робоча група щодо питання землі військовим.

  П'яте: загальні вражанння неприємні. Тут небезпечно, провокатори з двох сторін вживають нецензурну лексику, махають одне перед одним руками, і обіцяють «пагаваріть на вулиці», - підсумовує депутат.

  - «Звісно, турбує питання справедливих підходів, відсутності тиску та корупції у всіх питаннях, які приймаються радою. Але, як на мене, ні перша ні друга сторона про це точно не думають. Тут інші інтереси: шкурні та приватні», - зазначила Ірина.

 

Всі новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 04/07/2017

1 Комментарий

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework