Житомирські депутати голосують: 383,8 тис грн — на новий світлофор та 525,5 — на організацію дорожнього руху

  Саме таких сум не пошкодували депутати Житомирської міської ради, коли 4 липня на пленарному засіданні голосували за внесення змін до Програми організації безпеки руху транспорту та пішоходів в м. Житомирі на 2015–2017 роки. 

Зокрема, розглядаючи це питання порядку денного, вони проголосували за виділення із міського бюджету 383,8 тисяч гривень на будівництво світлофору на перехресті вул. Івана Мазепи та проспекту Незалежності. Варто зазначити, що цей проект рішення підтримали 22 депутати із 30 присутніх. Нагадаємо, що у міській раді 42 депутати.

  Окрім того, комісія з питань житлово-комунального господарства та погоджувальна рада підтримали проект рішення, у якому йшлося про виділення коштів на реалізацію наступних проектів: 318,6 тис грн — організація дорожнього руху на пров.1-й Винокурний (проспект Миру до вул. Клосовського в частині зміни напрямків руху) та 206,9 тис грн — організація дорожнього руху на вул. Козацька (вул. Вільський шлях до проспекту Миру в частині зміни напрямків руху). А депутати під час 23-ої сесії прислухалася до порад комісії з питань ЖКГ та погоджувальної ради і позитивно проголосували за цей проект рішення.

  Варто зазначити, що комісія з питань житлово-комунального господарства мала ще одну пропозицію — виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво світлофору на перехресті вулиць Хлібна – Гоголівська. Перед тим, як розпочати голосувати за цю пропозицію, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин наголосив, що за неї у жодному разі не можна голосувати. Мер аргументував свою думку тим, що у разі встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Хлібна – Гоголівська, будуть виникати затори до вул. Бориса Тена. Депутати почули та зрозуміли звернення міського голови. У результаті цей проект рішення підтримали лише семеро депутатів.

сесія, міська рада

житомир, міська рада,

 

Всі новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework