Сергій Сухомлин за рік не зміг виконати свою обіцянку утеплити 22 соціальних об'єкта

  Аналітики порталу «Слово і Діло» відстежили обіцянки мерів великих міст країни щодо вирішення проблем житлово-комунального господарства та тарифів на послуги ЖКГ.

 

Антилідером огляду є мер столиці Віталій Кличко, який має в своєму активі чотири провалених обіцянки й жодної виконаної.

  Найсвіжішою з них є обіцянка не підвищувати киянам квартплату, яку мер столиці дав ще в березні 2015 року. В середині червня 2017 року КМДА вдвічі збільшила тариф на утримання будинків і прибудинкових територій.ВИКОНАНО

  Також за Кличком значаться ще три невиконаних обіцянки. Так, у 2015 році він погрожував замінити сотню ліфтів до кінця року, проте справа обмежилася заміною лише 11 ліфтів до кінця заявленого терміну, ще понад сотня ліфтів були відремонтовані.

  Того ж року перед початком опалювального сезону Кличко запевняв киян, що всі будинки в місті будуть підключені до опалення вже за тиждень, проте на цей час тепло з'явилося лише в 96% будинків столиці.

  Почесне друге місце за невиконаними обіцянками утримує мер Запоріжжя Володимир Буряк, причому обидві пов'язані з реконструкцією та ремонтом каналізаційного колектора. Першу з них міський голова Запоріжжя дав ще в лютому 2016 року, пообіцявши завершити реконструкцію колектора «найближчим часом». Цей час виявився не таким уже й близьким: у результаті роботи мали завершитися лише 15 вересня 2016 року.

У мерів Херсона та Івано-Франківська Володимира Миколаєнка та Руслана Марцинківа в активі є як виконані, так і провалені обіцянки. Так, Миколаєнко дотримав слова щодо вирішення проблеми цілодобового водопостачання в місті до кінця 2015 року, але не виконав свою обіцянку того ж року про ремонт і заміну ліфтів.

  По дві виконаних обіцянки у мерів Хмельницького іта Миколаєва Олександра Симчишина й Олександра Сєнкевича. Першому вдалося вчасно забезпечити будинки в Хмельницькому тепловими лічильниками та закупити снігоочисну техніку для кожного ЖКГ на 2017 рік.

  Що ж до Сєнкевича, то він зміг виконати обіцянку запустити в Миколаєві ліфти, які тривалий час не працювали. Таких у місті нарахували 11 штук, причому деякими з них не користувалися понад 10 років.

  Ще по одній невиконаній обіцянці у галузі житлово-комунального господарства є в мерів Рівного, Житомира, Чернігова та Сум.

  Наприклад, міський голова Житомира Сергій Сухомлин за рік не зміг виконати свою обіцянку утеплити 22 соціальних об'єкта, а мер Сум Олександр Лисенко не вклався в термін із ремонтом водонапірного колектора – до кінця року ремонтні роботи на ньому не були завершені.

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Воскресенье, 09/07/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework