У Малині депутати оголосили «війну» меру?

  Недовіру першому заступнику міського голови Петру Піковському та виконкому міської ради висловили 24 із 34 депутатів міської ради, підписавшись на відповідних проектах рішень.

  Депутати незадоволені роботою міської влади. Причиною для відставки першого заступника, зокрема, називають неефективність роботи комунальної сфери міста, пише mn.zt.ua.

 «Славнозвісний» рециклер, вартістю понад 400 тисяч гривень, котрий влада торік «протягнула» через сесію завдяки шантажу та обману частини депутатського корпусу, не потрібен місту, вважають тепер обранці громади.

 «Це кошти, закатані в асфальт», говорять вони. Адже ремонт, який роблять комунальники цією технікою, неякісний: більшість доріг, заасфальтованих торік, знову потребує ямкового ремонту. Також обвинувачують Петра Валентиновича у збитковості комунальних підприємств, які нарощують мільйонні борги.

  Єдиним виходом влада вважає створення нових КП, які очолять «старі кадри», котрі й довели до банкрутства попередні підприємства. Прикладом є КП «Добробут», котре вже декілька місяців намагаються «протягнути» керманичі міста…

  Крім того, у проекті рішення прямо вказують на непрофесіоналізм та некомпетентність першого заступника, який не може самостійно приймати управлінські рішення, а лише виконує вказівки мера. Тому, як мовиться, маємо те, що маємо…

  Місто занепадає, проблеми у мікрорайонах не вирішуються місяцями, а мільйонний ресурс міського бюджету йде на реалізацію завідомо «роздутих» і сумнівних проектів, що нав’язуються владою. Щодо виконкому, автори проекту вважають цей орган «промерівським». І наводять аргументи для його розпуску.

  Зокрема, відсутність у членів виконкому конкретних пропозицій щодо стратегічного плану розвитку міста та інше. Ці проекти рішень, котрі, до речі, вже оприлюднили на місцевих інтернет-сайтах, викликали активний спротив міського голови. Адже депутати де-факто оголосили «війну» владі. Як відреагує мер та його команда — побачимо…

  До речі, наразі депутати запропонували міському голові підібрати іншу кандидатуру на посаду першого заступника, оголосивши конкурс.

Всі новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework