Антикорупційних рух Житомирщини показав офіційну червневу зарплату чиновників міськвиконкому

  Дану інформацію опублікували на сторінці «Антикорупційних рух Житомирщини» у Фейсбук.

  «Вже, напевно, традиційна рубрика нашого інформаційного вісника – заробітна плата чиновників міської ради. Ми вважаємо, що платники податків мають право знати, куди йдуть їх кошти.

  Отож, згідно наданої нам інформації на наш інформаційний запит, премії у чиновників міської ради стали значно меншими. Проте заробітна плата стала вищою, адже збільшився посадовий оклад.

  Міський голова Сергій Сухомлин за червень місяць отримав 10 451 тис грн, в той час як секретар міської ради Наталія Чиж – майже 18 тисяч. У заступників мера заробітна плата стартує від 15 тисяч з максимумом 18 784.

  Найменша заробітна плата з керівництва ради та виконкому у в.о. начальника управління по зв’язкам з громадськістю – трошки більше 9 тисяч гривень.

  Одна з найвищих зарплат у керуючої справами виконавчого комітету Ольги Пашко – понад 24 тисячі гривень, директора департаменту економіки – 25 210, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій – 25 331 та у директора державної реєстрації – понад 30 тисяч гривень.

  Найбільшу зарплату у виконавчому комітеті отримав начальник департаменту бюджету та фінансів Сергій Гаращук. За червень його зарплата становить 44 тисячі 84 гривні.

  Як вважаєте, відробляють вони ці кошти?».

міська рада

міська рада

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 03/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework