Розенблат похвалився, що термін його запобіжного заходу сплив

  Депутат пообіцяв всіляко сприяти слідству.

 

  16 жовтня закінчився термін запобіжного заходу нардепу Бориславу Розенблату, якого колеги за парламентом влітку зняли недоторканність. Депутат зауважив, що не збирається тікати і співпрацюватиме зі слідством, передає 

  "16 жовтня 2017 року закінчився строк дії запобіжних заходів стосовно мене. Однак для того щоб попередити можливі брудні інсинуації деяких ЗМІ, повідомляю - й надалі сприятиму прозорому та об’єктивному розслідуванню, як робив це увесь час", - написав депутат. 

  Зазначимо, що запобіжний захід передбачав носіння електронного браслету, обмеження у пересуванні у межах Києва та Житомира та заставу у 7 мільйонів гривень.

  Нагадаємо, в червні Національного антикорупційного бюро України У НАБУ розкрили "бурштинову схему", до якої причетні нардепи Розенблат і Поляков. Під виглядом рекультивації в Житомирській області планувався фактичний видобуток бурштину і надалі його реалізація через офшорну фірму, де засновником була сестра Розенблата.

  Сума хабарів, отриманих у вказаній справі, – понад 300 тис. дол. 19 червня детективи НАБУ затримали охоронця народного депутата, який тоді ще був у "Блоці Петра Порошенка", Борислава Розенблата під час отримання хабара в розмірі 200 тис. доларів. У жовтні підозру з охоронців нардепа зняли. 

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework