34 депутати проголосували за призначення нового профільного заступника Житомирського міського голови – Сергія Кондратюка

  Сьогодні, 9 листопада, відбувається двадцять восьма сесія Житомирської міської ради. Серед питань, які розглянули сьогодні депутати, було й питання звільнення заступника Житомирського міського голови Олександра Фещенка за власним бажанням і призначення на його посаду Сергія Кондратюка.

  Спершу перед депутатами Житомирської міської ради виступив Олександр Фещенко, який подякував команді за співпрацю і попросив звільнити його з посади за власним бажанням. Він зазначив, що підготовив місто до опалювального сезону і зробив все, що від нього залежить, тож готовий передати свої повноваження наступнику. Одразу після цього депутати більшістю голосів прийняли рішення все ж звільнити Фещенка за власним бажанням. Після пана Олександра слово взяв Сергій Кондратюк, який, у разі, якщо депутати проголосують, займе посаду Олександра Фещенка і буде його наступником. У результаті депутати Житомирської міської ради проголосували за кандидатуру пана Сергія Кондратюка. «За» було 34 голосидепутатів із 35 присутніх. Отож, рішення прийняте.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework